Verkoopt brandhout
Koopt hout over
Doet alles op zichzelf
Omgezaagde boom nabij Antwerpen

Bomen rooien in Antwerpen

Wilt u bomen laten rooien in de omgeving van Antwerpen? Dan moet u bij bomenkappen.be zijn. Rooien is een zware klus, dus het is verstandig om hiervoor een professional in te huren. Op deze manier bent u ook zeker dat alle wortels en stronken volledig weg zijn. Dankzij het rooien van bomen is uw tuin of stuk grond weer vrij om opnieuw gebruikt te worden, zonder dat er wortels of stronken in de weg staan.

Wilt u een boom laten rooien nabij Antwerpen?

Hoe werkt bomen rooien?

Bij het rooien van een boom, haal ik als houthakker de volledige boom weg. Dat wil dus zeggen dat ook de boomwortels en -stronk verwijderd worden. Misschien vraagt u zich wel af waarom u bomen zou laten rooien. Stel dat een boom ziek is, stormschade heeft opgelopen of simpelweg te groot wordt voor uw tuin, dan is het een goede keuze om deze te laten verwijderen. Om bomen te kunnen rooien, worden deze eerst geveld of omgehakt. Bij het vellen of kappen van een boom blijft er een stuk over dat enorm in de weg zit als u een nieuwe boom wilt planten. Indien dat het plan is, laat u dus beter de bomen rooien.

Stapel omgehakte bomen

Neem contact op


Heeft u vragen over het rooien van een boom of bent u benieuwd waarvoor u allemaal terechtkunt bij bomenkappen.be in Lichtervelde? Of misschien verkoopt u zelf mooi rond hout? Neem gerust contact op met uw vragen, via 0494.54.72.91 of via e-mail. U kunt ook altijd een kijkje nemen in de galerij om een beter beeld te krijgen van mijn diensten.